Taloushallintopalvelut

Tarjoamme yrityksille kaikki taloushallintopalvelut aina perustamisesta lähtien.

Palvelukokonaisuus laaditaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Palvelupaketti voi alkuvaiheessa sisältää pelkän kirjanpidon ja sitä voidaan vaivattomasti laajentaa käsittämään , laskutus, reskontrat, palkanlaskenta tai vaikka koko sähköinen taloushallinto.

Vaikka käytössämme on uusin tekniikka taloudenohjauksessa, mikään ei korvaa hyvää ihmistä. Tästä syystä jokaisella asiakkaalla on oma yhteyshenkilönsä, jonka kanssa hän asioi. Neuvontapalvelut ovat kaikkien käytettävissä ja asiantunteva henkilöstömme auttaa mielellään yritystä kaikissa taloushallinnon pulmissa ja sen kehittämisessä.

 

Henkilöstöhallinto

Palkanlaskenta on hyvin paljon yrityksen resursseja kuluttava toimenpide ja yleensä aina se kannattaa ulkoistaa tilitoimiston hoidettavaksi. Näin pääset eroon kuukausittaisesta ja vuoden vaihteen ilmoituspaineista.

Ilmoitat meille palkansaajien tiedot, toimitat verokortit ja maksettavat palkat. Me hoidamme kaikki siitä eteenpäin, laskemme palkan, toimitamme saajalle palkkalaskelman ja tarvittaessa voimme hoitaa myös maksatuksen.

 

Yrityksen hallinto

Yrityksen hoitamiseen liittyy runsaasti erilaisia hallinnollisia asioita. Nämä ovat meille arkipäivää ja asiakkaanamme luonnollisesti kaikki palvelumme ovat käytettävissäsi.

Autamme yhtiön perustamisessa, muutostilanteissa, vaativissa yritysjärjestelyissä ja monissa muissa pakollisissa toimissa.

 

Rahoitusneuvonta

Rahoituksen riittävyys on yrityksen elinehto. Erityisesti kasvavalla yrityksellä rahoitus on usein keskeinen ongelma. Annamme asiantuntevaa neuvontaa rahoituksen suunnitteluun. Kassavirtaennusteet antavat kuvaa yrityksen tulevaisuudesta ja samalla voidaan kartoittaa rahoitusvaihtoehdot ja turvata yrityksen kehitys.

Asiantuntijan käyttö tukee asiakasta rahoitusneuvotteluissa ja kunnon suunnitelmat auttavat myös ulkopuolisen rahoituksen järjestämisessä - aina pienestä leasingista pääomasijoittajan mukaantuloon saakka.

 

Tilintarkastuspalvelut

Yhteistyöverkostomme kautta löytyy myös asiantuntevat tilintarkastajat.

 

Lakiasianpalvelut

Yhteistyöverkostomme kautta löytyvät myös lakiasiainpalvelut.

Erityispalvelut

- liikkeenjohdon konsultointi

- yrityskaupat ja –järjestelyt

 

Sähköiset palvelut

Internetissä toimiva NetTikon taloushallinto -ohjelmisto mahdollistaa asiakkaillemme laajat sähköiset taloushallinnon palvelut.

Ohjelmiston etuja:

Käyttäjä tarvitsee vain internetyhteyden. NetTikon ohjelmistoa voidaan käyttää missä ja milloin vain. Tietoturvallisuudesta, varmistuksista ja ohjelmien päivityksistä ei tarvitse huolehtia.

Automaation lisääntyminen alentaa taloushallinnon kustannuksia.

 

Koulukatu 15-17, 33200 Tampere, Puh. (03) 2224 368 Fax. (03) 2224 649